14. april 2016

Fokus på sundhedsforebyggelse i Frederikshavn

“Trivsels- og sundhedsfremmegruppen” for de knap 5300 ansatte i Frederikshavn Kommune gør en stor indsats for at sætte fokus på det gode arbejdsliv i kommunen. De sikrer, at alle ansatte får optimale muligheder for at være sammen om tiltag og indsatser ud fra de rammer og den økonomi, som gruppen tildeles.

I år er fokus primært på den mentale sundhed, og det er et emne, der spænder vidt. Trivsels- og sundhedsfremmegruppen uddeler hver måned en trivselspris – en pris, hvor en medarbejder af sine kolleger er indstillet som specielt trivselsskabende.

For Fokus- og sundhedsfremmegruppen er det en kæmpe oplevelse at komme rundt og opleve det sammenhold og den glæde, der er ude omkring på arbejdspladserne. Prisen er en bamse, der indkøbes via velgørende organisationer – i år fra Kræftens Bekæmpelse – og et certifikat, hvor man står som trivselsskaber.

Ud over dette gør de i Frederikshavn Kommune en masse for at sætte fokus på fællesskabet. De har en fælles idrætsforening og en fælles personaleforening.

Fokus- og sundhedsfremmegruppen skaber muligheder for mennesker – og muligheder for vækst.