11
Borgerretsbevægelsen er blevet nomineret af Cecilia

Borgerretsbevægelsen

hele danmark
11

Borgerretsbævægelsen hjælper borgere i kampen mod systemet, når de er havnet i en urimelig situation. Den arbejder bl.a. for, at Menneskerettighederne og Grundloven bliver overholdt, og at alle dokumenter frigives og ikke hemmeligholdes for borgerne.

Bevægelsen gør især en stor indsats for patienter, der er blevet opgivet af sundhedssystemet. Eksempelvis de, der får at vide, de er hypokondere, selvom de har en veldokumenteret, fysisk sygdom, som både kommuner, læger og øvrige institutioner ignorerer, da det er lettest at sige, folk er psykisk syge. Bevægelsen forsøger at hjælpe alle: Hvad enten du har fået piskesmæld, fordi en anden bil er kørt ind i din, og lægerne nu mener, dine symptomer er indbildte, du er blevet tvangsindlagt på psykiatrisk afdeling, selvom du er fysisk syg, eller kommunen sender dig rundt i systemet, selvom du er dødeligt syg, så kæmper Borgerretsbevægelsen for, at folk i netop DIN situation bliver taget alvorligt.

Du skal stemme på Borgerretsbevægelsen, fordi den kæmper for, at dine rettigheder bliver overholdt, når du føler dig alene i kampen mod vores korrupte system.

 
11