214
BROEN Tønder er blevet nomineret af Torben

BROEN Tønder

Tønder Kommune
214

BROEN Tønder har i dag et rigtig godt samarbejde med Tønder Kommune om at hjælpe udsatte børn og børnefamilier. I 2016 hjalp foreningen 310 børn og unge til en aktiv fritid.
I 2016 arrangerede en gruppe lokale et velgørenhedscykelløb “Tour de BROEN Tønder” for at støtte op om det gode arbejde.
Også i 2016 afholdt BROEN Tønder i samarbejde med Trygfonden, Certa og Tønder Kommune en workshop om gode fællesskaber i foreningers evne til at modvirke radikalisering og isolation af udsatte børn og unge. Det blev startskuddet til et samarbejde, hvor frivillige foreninger og fagpersoner i kommunen taler sammen om, hvordan de kan styrke indsatsen for de enkelte børn med vanskeligheder i hverdagen.
I 2015 var BROEN Tønder indstillet til danskernes idrætspris og vandt regionsafstemningen foran bla. det kommunale fritidsinitiativ i Esjberg Kommune på baggrund af stemmer fra regionens indbyggere og gik videre til finalen, som BROEN dog ikke vandt.
Jeg indstiller BROEN Tønder fordi de støtter udsatte børn med kontingent og udstyr. Så børnene kan få et pusterum i en udfordret hverdag.
https://broen-danmark.dk/tonder/

 
214