11331
happy dogs er blevet nomineret af anne

happy dogs

Hesselager
11331
Happy Dogs fællesskabet hjælper dagligt danske hunde til at få et godt liv.
Happy Dogs består af en flok ulønnede og energiske mennesker som hver eneste dag kæmper for såvel hunde som hundeejere, der af forskellige årsager befinder sig i  uønskede situationer. Det kan være økonomien er gået i nul og hunden skal til dyrlægen, eller der mangler hundemad i hjemmet. Happy Dogs har steder rundt i landet hvor det er lagre af hundemad samt hunde snore, halsbånd og andre nødvendigheder som skal til, når man er hundeejer.
Happy Dogs har plejefamilier rundt i landet som nat og dag modtager hunde der er endt i dårlige situationer. Det kan være en flytning, hvor hunden ikke kan komme med, det kan være mere kedelige situationer hvor hunden er dårligt passet, ja der kan være alle mulige grunde til at hund og menneske er nødt til at blive skilt.
Happy Dogs arbejder døgnet rundt for at hjælpe disse hunde og mennesker. De gør det fordi det er fantastisk givende at kunne hjælpe mennesker og deres hunde. Alle der giver en hånd med hos Happy Dogs gør det fordi det er sjovt og spændende og fordi der er et fantastisk sammenhold.
 
11331