214
Lisbeth Zornig Andersen er blevet nomineret af Henrik

Lisbeth Zornig Andersen

Hele landet
214

Lisbeth Zornig er et meget engageret menneske og en dybt kompetent fortaler for udsatte personer – både børn som voksne. Ud over sin egen vedholdende indsats for udsatte og misbrugte børn, unge og voksne har hun også engageret sig som protektor for udsatte børn og unges fritidsliv i foreningen BROEN Danmark. Hendes første møde med BROEN var som foredragsholder til fordel for BROEN Struer. Her mødte hun stifteren af BROEN, Hans Søgaard, som på sin sindige, men ligefremme facon spurgte Lisbeth, om hun da ikke kunne tænke sig at gøre noget for udsatte børn gennem BROEN. Og efter ganske kort betænkningstid gav Lisbeth ham sin fuldtonede accept af opgaven.

Siden har hun inspireret de frivillige i BROENs lokalforeninger og ansporet hele organisationen til at gøre endnu mere for at hjælpe børn fra udsatte familier til en aktiv fritid i lokale idræts- og fritidsforeninger og for at tale denne gruppes sag i den offentlige debat. Det sidste for at være en aktiv del af at forbedre udsatte børns forhold fremover ved at få såvel politikere som lokalsamfund til at tage ansvar og gøre sit til at løfte opgaven og – forhåbentlig – gøre den mindre med tiden! 🙂

Lisbeth har altid været klar til at stille op for BROEN og vise sin støtte, når hun har haft mulighed for det i sit travle virke. Vi er meget glade og taknemmelige for Lisbeths engagement og den stærke drivkraft, som hun er på vegne af rigtig mange udsatte børn og deres familier.

 
214