99
Lotte Eriksen er blevet nomineret af Maj

Lotte Eriksen

Grenå
99

Lotte Eriksen er en, folk særligt spørger efter.
Hendes tilstedeværelse kan være afgørende for, hvornår man booker sig ind på et ferieophold, eller et af Scleroseforeningens arrangementer på det dejlige Dronningens ferieby. Lotte er initiativtager og lokomotiv, når der skal findes på, recherches, og arrangeres, med hensyntagen til et meget vidt spektrum af udfordringer, som handicappede (mest scleroseramte, deres børn, og pårørende) kommer på ferieophold med. Det kan være planlagte udflugter: Har restauraten/teateret/museet handicapadgang og fasciliteter? Hvordan er den besøgende gruppes udfordringer, og hvad skal stilles til rådighed? Hvilke aktiviteter kan alle fysisk deltage I, og hvordan kan vi hjælpe? Og sidst, men ikke mindst, hvordan skabes et sjovt og hyggeligt samvær, så alle føler sig velkomne, og for en tid glemmer nogle af de svære udfordringer sygdomme giver de ramte, men sandelig også deres børn og familie. Det kan nemlig være en ensom affære, at være kronisk syg. Hver dag byder på nye udfordringer, og på tab af kunnen og vitalitet, lidt ligesom at blive ældre, bare alt for hurtigt og I koncentreret form. Det kan være svært, at holde humøret, med udtræthed og måske kognitive udfordringer, måske talebesvær med tiden, som isolerer mennesket. Og de pårørende udfordres sideløbende, skal yde mere fysisk og psykisk, og samtidig se den syge forandre sig, og kæmpe for sin tilværelse. For dem (os) bliver der midre tid til venner og egne engagementer, og man føler sig ofte alene I en tilværelse, som kan være svær at forstå, set udefra.
Så her er et kæmpe behov for at blive mødt af indsigtsfulde og ressourcestærke mennesker. Som kan give en pause, et særligt fællesskab, og nogle gode stunder, at tage med hjem.
Lotte udfylder den rolle langt ud over jobbeskrivelsen, på sin friske og glade facon, og med et kæmpestort hjerte for sine medmennesker. Hvor Lotte er, er der liv og glade dage. Hun skaber et fællesskab, med mulighed for kreativitet, oplevelser, leg, og hyggeligt samvær. Hun er guld værd, for dem, som kender hende, og Dronningens ferieby ville ikke være det samme sted, uden hende.

 
99