193
Malene Gregaard Wilsly er blevet nomineret af Lillian

Malene Gregaard Wilsly

193

Malene Gregaard Wilsly, stifter af Powerjobsøgerne, er en helt fantastisk person og fortjener at få Fællesskabsprisen. Malene startede Power Jobsøgerne, da hun selv manglede en alternativ og mere brugbar måde at søge job på.

Hos Malene er alle jobsøgere velkomne “De stærke”, jobparate, 50+, fleksjobbere, stress – eller depressionsramte, nydanskere, nyuddannede osv. Folk har vidt forskellige kompetencer – men de har det til fælles, at de frivilligt vælger at møde op to dage om ugen, og i fællesskab arbejder på at hurtigt komme på arbejdsmarked igen.
Malene synes selv hun manglede noget, da hun ikke kom til nogen samtaler i sin jobsøgning. Derfor tænkte hun, at hun måtte gøre noget andet for at opnå andre resultater. Noget af det hun savnede var kolleger og nogen at sparre med, og fejre succesoplevelserne med, når der var nogen.

Der ligges stor vægt på at man hjælper hinanden og bruger hinandens netværk. Så får man viden om en jobmulighed som ikke er noget for en selv, så er der nok en eller to i netværket som det kan gives videre til.

Du har også muligheden for at hjælpe andre i netværket, hvilket kan give et godt personligt boost. Hvis man f.eks. har svært ved at komme til samtale, eller er på vej ud af dagpengesystemet eller kontanthjælpen, så gør netværket en ekstra indsats for disse mennesker.

Succesen er at 90 % kommer til samtale indenfor 3 måneder og 70 % i job indenfor ½ år. Resten gør vi i fællesskab noget ekstra for.

 
193