15
Marian Celon Walther er blevet nomineret af Tina

Marian Celon Walther

Glostrup
15

Marian Celon Walther, Service Manager på Dako Agilent-kontrakten i Glostrup, fortjener om nogen Fællesskabsprisen 2017. Jeg havde den fornøjelse at være leder for Marian og resten af teamet på kontrakten i 2016, og jeg har utallige eksempler på, hvordan hun spiller en helt særlig rolle for fællesskabet. Ikke nok med at hun altid er der og altid er klar til at hjælpe, hun bidrager også med det der lille ekstra, som gør det rart for os andre at komme på arbejde.

Eksemplerne er mange:

Vi har daglige formiddagskørsler for kunden, hvor produkter og dokumenter leveres og hentes på forskellige institutioner i København. Opgaven ligger normalt hos Office Support teamet, men i en periode med mange sygemeldinger og akut behov for ekstra kørsler, tilbød Marian uden tøven at tage sig af opgaven. Og det på trods af, at hun arbejder aften og egentlig bare var på kontoret for at klare sine administrative opgaver. ENTREPRENEURSHIP og TEAMSPIRIT!

Når Marian afholder teammøder med Cleaning-personalet, sørger hun altid for at der er aftensmad til alle mand. Ofte medbringer hun lækre hjemmelavede thailandske specialiteter, mens hun andre gange bager en ordentlig omgang hjemmelavet æblekage. Altid frisklavet. Teammøderne er således blevet en social såvel som en praktisk begivenhed, og de gange jeg var heldig at deltage, var det både hyggeligt og effektivt. RESPEKT og OMSORG for sine kolleger!

I vintermånederne, hvor forkølelser og sygdom er en evig udfordring, er Marian altid den første til at tilbyde stærk ingefærte, halspastiller eller en ekstra jakke til enhver kollega, som måtte nyse eller hoste i nærheden. Ikke fordi hun selv er bange for at blive smittet, men fordi hun ubetinget bekymrer sig om sine medmennesker.
Det samme gjaldt da jeg fx havde problemer med en nedgroet tånegl. Jeg havde bestilt tid hos en fodterapeut, men Marian insisterede på, at det var spild af tid og penge – hun skulle nok klare den. En time efter (mens jeg sad med foden i sæbevand under skrivebordet) var hun tilbage med et kit af diverse remedier, og på 5 minutter havde hun klaret neglen. DET LILLE EKSTRA, som hun ikke havde behøvet!

 
15