5
Mine ansatte i børnehuset Fuglereden er blevet nomineret af Rikke

Mine ansatte i børnehuset Fuglereden

Lejre
5

Jeg har en unik personale gruppe i Børnehuset Fuglereden. Vi er 7 ansatte fordelt på to stuer og et køkken.
Vi har gennem vores pædagogik et stærkt fællesskab, hvor åbenhed og refleksion er en stor del af samarbejdet. Hvor selv udvikling er en naturlig del af hverdagen. Vi kan ikke lære børnene noget, hvis vi ikke hele tiden er opmærksomme på vores egen selv udvikling.
Jeg er meget bevidst om at for at vi kan være der bedst muligt for børnene, skal vi fungere i fællesskabet som kollegaer. Jeg er nyuddannet pædagog, der havde modet til at blive leder fra starten. Det har været en spændende rejse. Mine ansatte har været der for mig og vi har løftet opgaverne i fællesskabet. En kollega påtager sig mange af de administrative opgaver, En anden er blevet souschef og påtager sig det pædagogiske i børnhenavegruppen, læreplanen og facebook siden. Hertil kommer de vigtige opgaver med børnene, som er et skønt med krævende arbejde. For ikke at tale om husets hjerte køkkenet, hvor de bedste økologiske og biodynamiske råvarer trylle om til berigende måltider. Fællesskabet få mindre og mindre betydning, da mange børn sidder bag hver sin skærm. I Fuglereden er mine medarbejdere for alvor på arbejde. Børnehaven har ikke medier til rådighed i børnehaven. Her vægter vi meget højt at det enkelte barn udvikler sin fantasi, sin motorik ved at klatre i træer, sine sociale kompetencer ved at være sammen med de andre børn og lære at løse de konflikter, der altid vil opstå med vennerne. Børnene lærer at alle må være med i deres leg. Vi voksne skal være efterligningsværdige. Lave menings fulde praktiske opgaver. Hænge tøj op, ordne haven, lave dejlig økologisk mad (3 gange om dagen) m.m.
Vi varetager landets fremtid og det skal gøres med stor respekt for det enkelte barns forskellighed. Dette store ansvar påtager medarbejderne sig med stort engagement og indlevelse hver dag og dette bør belønnes med fællesskabs prisen. Det er altid berigende at komme på arbejde og lede medarbejdere, der ligesom jeg, brænder for at gøre en forskel for fællesskabet