1491
Patrick L. Cakirli er blevet nomineret af Pernille

Patrick L. Cakirli

Hele Dk via Facebook
1491

Patrick L. Cakirli startede med selv at række en hånd ud på de sociale medier en kold dag i december 2016, idet han følte sig ensom.
Det startede en lavine af kærlighed og omsorg sendt i hans retning fra fremmede, der mødte op for at møde ham, den dag han rakte hånden ud.

Patrick besluttede herefter at rette denne lavine af varme og gode energier mod alle de ensomme, der sad rundt i Danmark, der kunne bruge det samme og han oprettede derfor Facebook gruppen “SMILET”.

Gruppen har til formål at “skabe kontakt mellem folk uden det store netværk eller som tumler med nogle ting, de ikke ved, hvor de skal gå hen med.
I gruppen vil du kunne søge råd fra andre i en lignende situation eller finde arrangementer, hvor du kan komme ud og tale med en ligesindet.”

Gruppen er “for fællesskab og imod ensomhed” og præcis derfor er Patrick oplagt til at vinde fællesskabsprisen 🙂

Han har på baggrund af sin egen ensomhed – og på trods af egne store udfordringer privat – skabt et fælleskab, der bidrager til at bekæmpe ensomheden hos unge, gamle, mænd, kvinder, dem der har følt sig stemplet som “outsidere”, familiemennesket, alenemoderen, singlen uden børn, teenageren med usikkerhed osv.

Gruppen er med lynets hast blevet en gruppe på næsten 6000 medlemmer, hvor der allerede nu har været arrangeret mange hyggelige tiltag, ensomme midt i sorg er blevet trøstet og støttet, der er startet nye venskaber op og folk i alle aldre deler deres personlige historie om ensomhed.
Alt dette viser blot, at Patrick har ramt fuldstændig plet med denne gruppe og derfor fortjener han den anerkendelse det er at vinde prisen.

 
1491