194
Ricky Magnussen - socialrådgiver er blevet nomineret af Kirsten

Ricky Magnussen - socialrådgiver

hele danmark
194

Jeg nominerer Ricky Magnussen – socialrådgiver.

Ricky gør et kæmpe stykke arbejde for alle i klemme i det sociale system. Han kæmper kampene mod kommunen/instansen, og han kender sit lovstof til mindste paragraf.

Han giver en enorm ro igennem sagsbehandlingen, og man kan som sygemeldt, kontanthjælpsmodtager eller handicappet finde tryghed i, at med Ricky ved sin side.
Ricky har overblikket, som vi i systemet ofte mister i lovjunglen og de mange sagsbehandlere. Ricky står som ofte for dialogen med kommunen/instansen – så man som klient kan slappe mere af i forløbet. Ricky tager kampene – står fast på sin klients ret – og klager over afgørelser, hvis de er uberettiget, hvor han som oftest får medhold.

Jeg har selv haft Ricky, som privatrådgiver i min afklaringssag til fleksjob – og senest en klagesag – hvor vi fik medhold.

Ricky brænder og kæmper for de svageste i vores samfund skal behandles ordentligt – og han kæmper, når vi selv har givet op. Ricky bidrager med håb, værdighed og respekt – aspekter, som man som borger føler man ikke bliver mødt med i systemet.

Derfor synes jeg han, om nogen fortjener Fællesskabsprisen… for han bringer de små i vores samfund tættere på fællesskabet.

 
194