181
Syg i Kolding er blevet nomineret af Søs

Syg i Kolding

Kolding
181

Syg i Kolding er en gruppe som Brigitte Bes Susott stiftede for en del år siden. Gruppen er for personer, der er strandet i det kommunale system pga sygdom osv. Hun er selv i dag førtidspensionist, efter 10 års kamp mod systemet. Vi har i gruppen desuden en pensioneret socialrådgivere Hugo Knudsen, som tager sig af alle sager vedr anke af kommunale beslutninger. Udover disse fantastiske mennesker, er der en del frivillige, der hjælper som fx. bisidder.
Jeg fik selv kontakt med grupper i 2014, da jeg efter lang tids sygemelding, havde stor behov for at tale med ligesindende. Denne utrolige gruppe, var med til at hjælpe mig igennem systemet, og i dag har jeg efter nogle år fået flexjob.
Syg i Kolding, er en gruppe, der rummer alle mennesker. Vi mødes den 1. tirsdag i , måneden til netværksmøde, samt hver 2. torsdag, er der mulighed for at kommetil individuelle samtaler hvor man kan få hjælp til evt. ressource profil, forberedende skriv til rehabilitering team, søge paragraf 34 osv.
Til netværks møderne tager Brigitte og Hugo relevante emner op, som feks. ferieloven.
Jeg vil rigtig gerne nominere en gruppe, der for mig selv har betydet utroligt meget. Selv om jeg i dag er flexjobbere, nyder jeg stadig at troppe op den 1. tirsdag i måneden, hvor fællesskabet er i top. Vi er alle sammen i samme båd, og kæmper stadig med vores forskellige sygdomme.
og ikke at forglemme, det kæmpe arbejde Brigitte og Hugo stadig gør for os alle.

 
181