61
Sys - verdens bedste hjemmehjælper er blevet nomineret af Stina

Sys - verdens bedste hjemmehjælper

Næstved
61

Jeg vil gerne Sys, fordi hun er en fantastisk hjemmehjælper for min far, med et væsen og et overskud, der rækker ud over det sædvanlige.

På trods af stramme tidsskemaer, som alle hjemmehjælpere jo er underlagt, lader Sys sig aldrig mærke med stress eller jag. Hun er altid nærværende hjertelig og betænksom, og vægter en styrkelse af den enkelte borgers relationer og fællesskaber højt.

Som da hun opsatte en frokostaftale mellem en ældre herre fra det lokale plejehjem og min far, fordi de begge har arbejdet som revisorer. I dag træner de og spise sammen.

Eller som da min far henslængt fik nævnt, at han savnede hjemmelavet koldskål, fordi købe-koldskål er blevet for sødt for ham, så stillede Sys på næste vagt med en portion dejlig, hjemmelavet koldskål til ham.

Juleaften sidste år mødte hun endda op uden for arbejdstiden for at ønske ham god jul og sikre sig, at min far kom i juletøjet på og godt afsted til juleaften.

Sys er et ualmindeligt menneske, og med syv børn, tager jeg hatten af for at hun kan være så overskudsagtig og tilstede på alle hendes vagter.

Jeg håber, at Sys læser dette og at det kan inspirere mange flere til at sætte pris på offentlige ansatte som Sys.

 
61