28. april 2016

‘Truckertræf’ for børn på landets sygehuse

Steen Møller Jensen har stiftet foreningen ‘Lastbiler for børn’. En forening, der tager rundt til landets sygehuse med deres lastbiler og lader de syge børn pille-rode-rage i lastbilerne for at give dem en oplevelse ud over de fire vægge på sygehuset.

De børn, der ikke kan komme til lastbilerne, klarer Steen også ved at lade lastbilerne komme til dem på stuerne (fjernstyret lastbiler), så alle får en unik oplevelse den dag, de er på sygehusene.

Lastbilerne kommer til sygehusene i ca. to timer ad gangen, og de ankommer med gule blink og en masse horn, så børnene kan høre, at de kommer.

Foreningen startede for ca. et år siden, og den rundede 1600 medlemmer den 1. april i år. Foreningen er Steen Møller Jensens hjertebarn, da han selv har en datter, der tit kommer på sygehusene.

En større ildsjæl end Steen Møller Jensen findes ikke. Han er med til at gøre en forskel i hverdagen for de små på sygehusene. Han gik med tankerne længe inden, at foreningen blev startet op. Steen Møller Jensen er en kæmper, der kæmper for det, han brænder for. Og ja, en fighter i sig selv – samt en person med hjertet på rette sted.

Steen Møller Jensens arbejde skal opleves! Og ja, det bliver oplevet på sygehusene i Danmark.