Mara er en lillebitte og meget energisk dame på 105 år. Hun bor på plejehjemmet Deborah Center på Østerbro i København, hvor hun er et forbillede for både andre beboere og ansatte. Mara er fuld af liv, humor og energi. Hun køber selv ind til sin morgenmad og frokost hver dag i centeret ved siden af, hun spiller bridge hver uge, taler i telefon med sin datter hver morgen kl. 9, håret og tøjet sidder perfekt - sådan er hun beskrevet i Østerbro Avis i dagene for hendes fødselsdag.

Mara holder humøret højt skønt hendes lange liv ikke har skånet hende for hårde tider. Under krigen måtte Mara flygte fra nazisterne til Sverige sammen med sine forældre. Hun mistede sin mand for 42 år siden. Hendes to søstre, der begge blev over 90, er også væk. Mara har to voksne børn, fire voksne børnebørn og fire oldebørn som hun taler med ofte. På plejehjemmet er der altid samling og liv omkring Mara.

Stem til Publikumsprisen

Synes du, at Mara Igelski fortjener at vinde publikumsprisen? I så fald kan du kaste lidt kærlighed efter Mara Igelski ved at give et 'like' eller dele indstillingen med dine venner på Facebook.